Източник lamqta.comОвен  Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят

...
Източник lamqta.comОвен  Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Истински ужас ще изживее една от зодиите, на всяка крачка ...

Източник lamqta.com

Овен 
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки. 

Телец

През този ден ще бъдете във възторжено положение към всичко, което по един или различен метод е обвързвано с Вашия обичан човек. Без отмалялост ще се радвате на всички негови достижения, ще се хвалите с успехите му и ще се гордеете с това, че точно Вие се явявате негова втора половинка.
 

Близнаци

Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...
 

Рак

Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите. 
 

Лъв

Внимавайте в връзките с другите трима. Днес и на следващия ден не правете аборти, въздържайте се от рискови инициативи, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, само че всичко да е в норма. Интересите ви рисково се преплитат с тези на близки, сътрудници и шефове. За всичко би трябвало много да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неуместни положения. Завладяват ви мании и депресии.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите.. 
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда. 
 

Скорпион

Днес е един от тези дни, когато, в последна сметка, може да намирате ентусиазъм в неприятностите. Някъде надълбоко у Вас дреме неспокойна убеденост, и е задоволително единствено една искрица, с цел да се пробуди за живот и да се покаже пред целия свят. Този ден може да се окаже за Вашата персона преломен миг. При съществуването на нужния пусков механизъм, скоро ще навлезете в ново и вълнуващо пространство. По-често нарушавайте своята нормална рутина!..
 

Стрелец

Преоценете своите възгледи за другарство с обичания и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте създали всичко допустимо, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не изключително бдителни. Затова избягвайте огромните магазини, контролирайте разноските си и пазете своите движимости. 
 

Козирог

През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки. 
 

Водолей

Днес, в процеса на запознанство с поразителен човек от противоположния пол, ще съумеете да допуснете всички вероятни и невъзможни неточности, не по един път разказани в международната литература. И в това ще бъде Вашето изключително обаяние, тъй като в тях ше бъде Вашата автентичност.
 

Риби

Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде много неразговорлив и дори в случай че поискате да го диалозите или да го предразположите към искреност, надали ще съумеете. В последна сметка с някои неща се постанова да се помирим, и да ги приемем такива, каквито са.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР